23 Temmuz 2014 Çarşamba

Blogger

Günümüz dünyasında internete olan ilgi o kadar çok büyük ki, neredeyse her iş internet sayesinde halledilmektedir. Bu durum insanların hayatına fazlasıyla kolaylık sağlamaktadır. Bu yazımda sizlere blog yazmanın faydalarını anlatacağım.

1- İyi bir yazar yapar

Bir blogunuz varsa ve düzenli olarak yazılar yazıyorsanız, hem yazı yazma kaliteniz artacak hem de yazdığınız konular hakkında daha geniş bilgiye ve kültüre sahip olacaksınız. Yazdığınız konular ne kadar geniş olursa daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.

2- Geniş bir çevreye sahip olursunuz

Blog yazmak, internet üzerinde geniş bir çevreye sahip olmanızı sağlar. Yazdığınız yazıları okurlar. Blog dünyasında tanınmış biri olursunuz. Beğenilen yazılar  yazıyorsanız okuyucu kitleniz genişler ve daha yüksek bir potansiyele sahip olursunuz.

3- Sorumluluk sahibi yapar

Yazdığınız yazıları özenle yazmanızı sağlar. Hele ki okuyucu kitleniz arttıysa, daha fazla sorumluluk alır ve okuyucularınızın sizden beklentilerinin farkına varırsınız ve ona göre hareket edersiniz. Blog yazıyorsanız, sorumlu davranmanız gerektiğini biliyor olmalısınız.

4- İfade biçiminiz değişecek

Blog yazıyorsanız, bir şekilde bir kitleye hitap ediyorsunuzdur. Yazdığınız yazılar zamanla yeni bir ifade biçimine dönüşecek ve zamanla daha kaliteli yazılar yazacaksınız. 

5- Para kazandırır

Çoğu blog yazarlarının yaptığı gibi blogunuza reklamlar alabilir ve bu sayede az veya çok para kazanabilirsiniz. Adsense reklamları, blog yazarları tarafından en çok tercih edilen reklamlardır.

Blog yazmanın faydaları bana göre sınırlanamayacak kadardır. Sizin de eklemek istedikleriniz olursa yorum bölümüne yazabilirsiniz.

İyi bloglamalar...

0 yorum:

Yorum Gönder